מכון וויצמן ערך מחקר להתאמה אישית של תזונה, 

התאמת תזונה אישית במכון ווייצמן
Weizmann Institute Nutritional Day Two Test

בהתבסס על חיידקי המעיים

אלו מזונות הם המתאימים והבריאים ביותר? כיצד מושפעת רמת הסוכר בדם מאכילת תפוח בדבש או ארוחת חג מלאה? כיצד אפשר להוריד את רמו הסוכר בדם, כדי להפחית סיכונים בריאותיים?
מה בדיוק כוללת אוכלוסיית החיידקים במעיים?
והאם ההרכב שלה תורם לבריאות או פוגע בה?

מכון ויצמן תזונה מותאמת אישית הוא מחקר שהסתיים, והיום הבדיקה זמינה בתשלום לקהל הרחב והיא נקראת DAY TWO
אתר Day Two >>

שלבי מחקר תזונה מותאמת אישית מכון ויצמן

התהליך:

הרשמה ופגישה, בה הנבדקים קיבלו מד סוכר רציף, הנחיות תזונה ותיעוד למשך שבוע

תוצאות מחקר מכון ויצמן תזונה מותאמת אישית:

– ניתוח מפורט של תגובות הסוכר בהתאם לתזונה ולפעילות
– המלצות תזונתיות מותאמות אינדיבידואלית
– פרופיל חיידקי המעיים + המשמעויות התזונתיות הנובעות מכך
– גישה לאפליקציה לתכנון תזונתי

שאלות ותשובות – כל הפרטים על מכון ויצמן תזונה מותאמת אישית >>

פרסום מחקר תזונה מותאמת אישית מכון ויצמן – “חוקרי מכון ויצמן גילו: ממתיקים מלאכותיים דווקא משמינים”  >>

Call Now Button
WhatsApp chat
דילוג לתוכן