ויצמן – מחקר להתאמת תזונה אישית

מכון ויצמן – פרויקט מחקר להתאמת תזונה אישית >> / מכון ויצמן
אלו מזונות הם המתאימים והבריאים ביותר עבורכם? כיצד מושפעת רמת הסוכר בדמכם מאכילת תפוח בדבש או ארוחת חג מלאה? כיצד תוכלו להוריד את רמות הסוכר בדם, כדי להפחית סיכונים בריאותיים? ומה בדיוק כוללת אוכלוסיית החיידקים במעי שלכם, והאם ההרכב שלה תורם לבריאותכם או פוגע בה?

ההמלצות לתזונה העדיפה נקבעות על סמך בדיקה מדעית ומדויקת, המחקר כבר מתנהל קרוב לשנה.

התהליך:
נרשמים באתר הפרוייקט
מוזמנים לפגישה (ממתינים בסבלנות, לוקח חודשיים-שלושה עד לקבלת ההזמנה לפגישה)
בפגישה מקבלים מד סוכר רציף, הנחיות תזונה ותיעוד למשך שבוע
התוצאות:
– ניתוח מפורט של תגובות הסוכר בהתאם לתזונה ולפעילות
– המלצות תזונתיות מותאמות אינדיבידואלית
– פרופיל חיידקי המעיים + המשמעויות התזונתיות הנובעות מכך
– גישה לאפליקציה לתכנון תזונתי

שאלות ותשובות – כל הפרטים על המחקר >>

להרשמה >>  >>  >>   >>

פרסום מן המחקר "חוקרי מכון ויצמן גילו: ממתיקים מלאכותיים דווקא משמינים" / גלובס (המחקר נמשך) >>

סדרת סרטוני-הסבר כרקע לפרוייקט המחקר:
זה אמנם הסרטון המסכם, אבל כדאי להתחיל ממנו, להתרשמות כללית, ולהמשיך וללמוד מהסרטונים הנוספים 
חלק 7: פרויקט התזונה האישית — למה כדאי להצטרף והבטיחות רפואית / דר. ערן אלינב >>

חלק 1: הבסיס המדעי מאחורי "עובדות" ידועות בתזונה / פרופ' ערן סגל >> 
חלק 2: המהפיכה התזונתית — מדוע הפחתנו את צריכת השומן ומה היו ההשלכות >>
חלק 3: מה גרם להשמנה ולתחלואה? תאורית הסוכר >>
חלק 4: הצורך בתזונה מותאמת אישית >>
חלק 5: החיידקים שבתוכנו ותפקידם בשמירה על הבריאות שלנו >>
חלק 6: פרויקט התזונה האישית – פרטים על הפרויקט וההצטרפות אליו >>

מחקר תזונה מכון ויצמן